Guide Gunilla

Guide Gunilla

Mer än bara Stockholm

Som auktoriserad guide i Stockholm vill jag visa dig ”mer” av allt.

Välkommen hit

”Välkommen till stan” gillar jag inte att säga för det finns många städer men för mig är Stockholm speciellt. Det finns mycket att se och göra och trots att det är en huvudstad är den rätt liten och det är nära till naturen överallt. Som auktoriserad Stockholmsguide och Stockholmare erbjuder jag guidade turer beroende på vad du önskar. Det kan vara en guidning i Gamla Stan eller ett guidat besök på Vasamuseet eller ett längre program som innehåller olika aktiviteter och besök, allt beroende på dina önskemål. Jag guidar både enskilda personer och grupper av olika storlek, från några timmar till flera dagar.

On the city

Om du har en ide om vad du vill göra men behöver lite inspiration eller förslag på aktiviteter kan vi hjälpas åt att göra ett program som passar just dig eller er. Lite mer inspiration kan du kanske få från mitt fotogalleri där jag samlat några av mina (amatör) bilder från olika ställen I Stockholm.

Image gallery

About me

Contact Me

Contact

Enligt mig finns det några ”måsten” i Stockholm som Vasa museet, Gamla Stan, Stadshuset och Storkyrkan men det är ju upp till varje besökare att välja. Har man redan besökt dessa och beroende på vilka intressen, vädret, årstid och hur mycket ork man har brukar jag föreslå en guidad vandring på Södermalm eller Skeppsholmen, en båttur till Birka, Drottningholm eller Vaxholm, besök på Millesgården eller i Sigtuna. Då jag är en aktiv person ledsagar jag även vid olika utomhusaktiviteter som vandringar, kanot eller kajakpaddling, dykning, skidåkning eller långfärdsskridskor.

Mina social media konton

Vad det kostar?

Det beror givetvis på vad jag skall hjälpa till med, guida och planera. För korta uppdrag per timme exklusive transporter och inträden, för längre program enligt överenskommelse. Som medlem i Stockholms förening för auktoriserade guider följer jag föreningens prissättning som varierar lite beroende på dag och längd på uppdraget, om det är ett företag eller en privatperson, gruppens storlek etc.